Comfortabel ingerichte vergaderruimte | De Delmar

Comfortabel ingerichte vergaderruimte

De foto's

Ontvang je bezoek op kantoor? Het bezoek sta je natuurlijk het liefst niet te woord in een ruimte die eruitziet alsof het op andere momenten gebruikt wordt als opslag. Een spreekkamer hoor je in te richten met comfortabele stoelen en kleuren die passen bij de rest van de inrichting.

Urenlang vergaderen doen wij, Nederlanders, liever niet meer. Maar wanneer het toch nodig is… doe je dit dan liever in een kille vergaderruimte of een comfortabel ingerichte ruimte? Het is vrij zeker dat de laatste optie jou meer aanspreekt.

Een lekkere loungebank en prachtige, comfortabele stoelen voegen al erg veel toe aan een ruimte. Een prettige plek zorgt voor meer inspiratie en daardoor wordt de overlegtijd efficiënter benut.

Onlangs mochten wij een volledige kantoorinrichting (incl. vergaderruimte) realiseren voor De Lemerij. Benieuwd naar meer foto’s van dit project? Je kunt het bekijken via de volgende link: https://www.delmar.nl/project/detail/de-lemerij

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch (0546 - 63 25 25) en via de mail (info@delmar.nl) bereikbaar.