testimonials-slide1-1.png
Wat zeggen
mensen
over de Delmar?

Testimonials

Kondor Wessels Projecten | Esther Reinerink

Voor de inrichting van onze nieuwe kantoorruimtes hebben wij contact opgenomen met De Delmar. Vanuit het verleden wisten wij dat wij met deskundige mensen te maken zouden krijgen. Ook dit keer is alles tot onze tevredenheid uitgevoerd. Ze hebben een helder en duidelijk advies gegeven. Er is goed meegedacht in het mogelijk hergebruik van het reeds aanwezige meubilair. Onze wensen zijn duidelijk meegenomen in het advies dat we hebben gekregen.

De gespecificeerde offerte gaf een goed overzicht van de kosten per onderdeel. Hierdoor konden we keuzes maken, zodat we binnen het vooraf vastgestelde budget zijn gebleven.

We zijn zeer content met het eindresultaat!

Stichting Carmel College | Leon Dullaart

Stichting Carmel College, Wij hebben in De Delmar een partner gevonden die vorm en inhoud heeft gegeven aan onze wensen en eisen en aan de gestelde uitgangspunten qua uitstraling en kwaliteit. De Delmar heeft binnen de gestelde kaders creatief carte blanche gekregen om ruimte indeling en design te vertalen in een totaal conceptontwerp.. Zij hebben bewezen onze wensen en eisen te kunnen vertalen naar inrichting en design passend bij onze dynamische omgeving. Men heeft naar ons geluisterd, ons gedurende het proces van advies voorzien, onze belangen behartigd bij onderaannemers en ons als klant ontzorgt. Gedurende het project is de samenwerking betrokken, persoonlijk en professioneel oplossingsgericht verlopen. Het eindresultaat is er één om trots op te zijn..

Nijland Food | Marco Nijzink

We waren druk bezig met de nieuwbouw van onze productielocatie & kantoren. Daarbij wilden we alles aanpakken en moderniseren. Vanuit het verleden ben ik bekend met De Delmar Projectinrichters. Daarom heb ik hen benaderd mee te denken in onze plannen. In een prettig gesprek begreep De Delmar goed wat wij wilden en gaven duidelijk weer wat zij daarin te bieden hadden. We kregen een helder advies voor het meubilair, maatwerk, kleurengebruik, vloerbedekking en verlichting. Door het totaalplaatje dat gepresenteerd werd door De Delmar werden wij erg enthousiast. Uitstraling, kleurgebruik & sfeer in combinatie met een goede prijs hebben er toe geleid dat we de opdracht bij De Delmar geplaatst hebben. Natuurlijk zijn we ook zeer content met het eindresultaat.

Koopman Vastgoed BV | Boudewijn Koopman

In augustus 2015 hebben we besloten om met ons kantoor te verhuizen naar een ander pand met iets meer ruimte en uitstraling. Een nieuw kantoor betekent ook een nieuwe inrichting. Aangezien wij graag zaken doen met lokale partijen, zaten we al snel bij de Delmar in Geesteren aan tafel. We hadden al aardig goed in beeld wat we zochten en het eerste gesprek met de adviseurs van de Delmar hebben we dat besproken. Op basis van dit gesprek heeft de Delmar een keurige 3D presentatie uitgewerkt waarin goed in beeld werd gebracht hoe het er in werkelijkheid uit zal gaan zien. In dit projectvoorstel was ons idee verder aangevuld met de expertise van de Delmar. De basis stond! Samen met onze interieur architect hebben we nog een sessie ingepland om ook de kleurstelling af te stemmen op de rest van ons kantoor en ook dit ging in een prettige samenwerking. Last but not least is de prijsstelling natuurlijk ook belangrijk. De helder gespecificeerde offerte gaf ons goed de mogelijkheid om per onderdeel te bekijken wat iets kost en dit resulteerde tot een deal welke paste in het vooraf door ons vastgestelde budget. De inrichting kon besteld worden en de montage ingepland. Keurig binnen de gestelde tijd is het project door de Delmar opgeleverd en op het resultaat mag iedereen trots zijn!